Top 23 + Gratis Lydbøger Ressourcer: Download MP3 og Lyt [OPDATERET]

I mange tilfælde har lydbøger vist sig at være en succes med at give disse studerende mulighed for at få adgang til litteratur og nyde bøger. Så ideen er, at du vil hoppe bag rattet, mosey ud over byens grænser, se landet og nedladende lokale forhandlere og gæstfrihed spillesteder – og at du vil lytte til Alice’s Adventures i Eventyrland af Lewis Carroll, The Great Gatsby af F Scott Fitzgerald og Growing Up Aboriginal i Australien af Anita Hess undervejs. Der er andre steder, hvis du ønsker, at din lydbog skal distribueres ud over Audible og iBooks. Brugeragenter bør bruge disse oplysninger i afsnittet om hjælp til handicappede til at implementere tilgængelige lydbogsgrænseflader.

Chromebooks bruger bibliotekets Wi-Fi til at få adgang til internettet til at oprette dokumenter, tjekke personlig e-mail og meget mere. Hvis den bog, du ønsker, er tjekket ud, skal du blot placere et hold, og du får en e-mail, når den er klar til at låne. Tilmeld dig vores online boggruppe på Facebook på FT Books Cafe. 26-Aug-2020: Fjernede eksemplet med synkroniseret fortælling og opdateret henvisning til arbejdet i Community Group for Synkroniserede Multimedier for Publikationer for at afspejle den tidlige karakter af dette arbejde. 27-juli-2020: Opdaterede URL-adressen til referenceskemaet til en W3C-adresse. 2-Juli-2020: Tilføjet en note om formen af manifestet er defineret af JSON skema til manifestet introduktion. Se nummer 226 i publikationsmanifestet. Her vil vi se et par aspekter af denne fantastiske app, hvilket gør det til en af de bedste must-have apps til hver bog elsker.

Ingen vil hævde vigtigheden af afkodning i at lære børn at læse. Personligt, på et tidspunkt vil jeg lade eleverne handle mig noget af værdi indtil udgangen af klassen for at låne en pen eller blyant, især på quiz dage. Men på andre tidspunkter, er min entusiasme mødt med kommentarer som “Det er ikke rigtig læsning, er det?” eller “Jeg vil ikke lade mine elever lytte til lydbøger, fordi det er snyd. ” At lytte til bøger er helt sikkert anderledes end at læse bøger, men er det snyd? Hvis du vil have flere bøger, skal du fjerne dem, du har læst. Lyt til dem, der er af din interesse. Deres fremhævede genrer omfatter Sleep Stories for Kids, Non-Fiction, Nature, ASMR, og selvfølgelig Trains (så godt!).

Apple Books tilbyder ikke den største samling af lydbøger, men det er en god lydbog app til iOS. Dette vil hente en zip-fil, der indeholder den fulde lydbog til din computer. Alt dette og fuld Alexa støtte, lydbøger online gratis – https://www.lydbogreolen.dk/ – og du stadig ikke behøver at betale en krone. Selvom en brugeragent ikke understøtter visning af en bestemt ressource (dvs. en billedfil eller datatabel), bør den stadig være tilgængelig for brugeren til download. 14-september-2020: Tilføjede en note, at informative oplysninger om indholdsfortegnelsen struktur og formatering oplysninger er tilgængelige i Publikationsmanifest specifikationen. 12-September-2020: Fjernede manifest behandling trin, der advarer, hvis en indholdsfortegnelse ikke findes som kravet er afhængig af tilstedeværelsen af supplerende ressourcer, som ikke kan pålideligt testes.

03-Jan-2020: En ny (informativ) sektion § 7. Brugeragent Behandling af maskinprocesserbar indholdsfortegnelse er blevet tilføjet definere, udvidelse af indholdsfortegnelsen behandling algoritme. Algoritmen for at advare om, at den primære postside ikke vises i de entydige ressourcer, er blevet fjernet, da den ikke er markeret i publikationsmanifestalgoritmen. 12-februar-2020: Algoritmen skridt til at kontrollere og sammenligne ressource varigheder til den samlede lydbog varighed blev flyttet for at undgå dobbelt gyldighed kontrol. Fysisk bog kan blive beskadiget i løbet af den tid, som ikke er muligt i tilfælde af lydbog. Jeg færdig AWOL på Appalachian Trail i denne weekend (stor læse / lytte, hvis du nyder vandreture historier som jeg gør) og bad Alexa at læse mig en ny bog, da jeg hoppede i brusebadet på søndag. Når appen er installeret, skal du finde vores bibliotek (LA County Library), og derefter låne en lydbog og begynde at lytte til en stor bog!