Landskab maleri Tips til akvarel kunstnere

En af de største udfordringer begyndere ansigt med enhver form for kunst, er evnen til at virkelig forbinde med kreativitet, der er inde i dem. Det er vanskeligt i begyndelsen at bare give slip og maling fra dit hjerte og sjæl. Dit sind er ved at blive fyldt med teknikker og systemer for nærmer maleri, som efter min mening, en tendens til at overdøve din indre kreativitet. Lære teknikker er vigtige, men der bør være et punkt, hvor du begynder at trække fra din egen kreative fantasi.

Når maleri et emne, uanset om det er en person eller et landskab, er det vigtigt at først observere dit fag. Du er nødt til at få tæt og personligt til hvad du maler. Hvis du ønsker at lære at male store landskaber, bør du tilbringe tid i nærheden af det område, der inspirerer dig til at male i første omgang. Først derefter kan du virkelig forstår, hvordan til at overføre, hvad det er du se lærred.

Tag en tur til det område, du ønsker at male. Medbringe nogle blyanter og papir. Den bedste måde at blive virkelig intime med scenen er bare bruge tid der gør nogle skitser. Dette vil virkelig tvinge dem til at iagttage hvad du ser og brænde billedet og miljø ind i dine sanser.

Male med akvarel på beliggenhed er ganske udfordrende, især hvis du er en nybegynder. Scenen er i konstant forandring. Der er visse teknikker i akvarel, der kræver papir til at være i visse vinkler, eller papiret skal være mættet til en vis grad, osv. For at få alt lige inden for så kort tid er span ganske vanskeligt, hvilket er grunden til du skal medbringe et kamera, i tilfælde af at du ikke er købedygtig fange scenen. Når du finder en sammensætning, som du vil, tage en masse billeder på forskellige afstande og vinkler. Når du kommer tilbage til dit studie, vil du nu have et par reference skitser samt en masse gode billeder at arbejde med. I begyndelsen, mens maleri på placering, prøv at vælge kompositioner, ikke der er alt for detaljerede eller komplekse.

En af de bedste måder at fordybe dig selv i akvarel landskabsmaleri er at finde folk med den samme passion. Søg online for grupper eller hjemmesider til landskabsmalere i dit område. Begynd at chatte og få at vide alle. Mange af kunstnerne i disse grupper elsker at forbinde med andre kunstnere og planlægge maleri ture. Dette er en virkelig god måde at få erfaring.

Du behøver ikke at bringe din hele studio med dig, når du maler på placering. Mange begyndere vil bringe alt for mange forsyninger, som bliver mere besværligt end hjælp. Kun bringe farver og forsyninger, som du virkelig har brug for at arbejde på en bestemt scene.

Husk, at tingene ændrer sig meget hurtigt udendørs. Lysforhold og vejret kan ændre i løbet af få minutter. Du skal kunne male hurtigt uden at være alt for sjusket. Blokere i din store områder først og derefter gå tilbage og begynde at tilføje dine oplysninger.

Mange landskab kunstnere blokere normalt i området himlen først. Himlen er almindeligvis lysere end resten af maleriet, som gør det muligt at arbejde fra lys til mørk. Området sky påvirker også den måde, du male resten af objekterne i dit maleri.

Når du maler objekter i forgrunden, der kræver stor detalje, ikke prøve og male hver enkelt blad eller græsstrå, som du kan se. Dette vil som regel oprette alt for mange detaljer, der vil trække fokus væk fra midten af interesse i dit maleri. Det er også alt for tidskrævende hvis du har planer om maleri på placering. Desuden et maleri er ikke beregnet til at være en nøjagtig kopi af, hvad du ser, hellere din unikke indtryk af scenen. Hvis du ønsker præcise detaljer, er du bedre tjent med at tage et fotografi.

Vær ikke bange for at bruge din fantasi. Hvis du maler en scene og føler, at du skal tilføje et par træer her, eller en busk der, eller en fugl på en gren, så ved alle midler gå for det.

Hvis du finder en bestemt lokation tiltalende, og har allerede malet der en gang før, så tøv ikke med at gå tilbage og male det igen, men denne gang gå ud på en overskyet dag i stedet. Du vil blive overrasket over, hvordan forskellige en scene kan kigge, når vejret skifter.

Jeg håber disse akvarel maleri tips har hjulpet. Hvis du nogensinde finde dig selv at få modløs eller frustreret over dine fremskridt, ikke give. I stedet, velkommen og lære af dine fejl. Det vil gøre dig en meget bedre maler.

Her tænker du på “Landskab maleri Tips til akvarel kunstnere”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.