Bremse TV vane i 3 nemme trin

Så er du ikke helt klar til at smide tv’et væk, men du er begrænsende tidsforbrug visning tv i dit hjem? Her er nogle nemme tips, der har arbejdet for mig.

1) identificere Hvornår og hvorfor du se og ændre dine vaner

Slår du normalt røret på når du kommer hjem fra arbejde? Hvorfor? Du slår det sidst på eftermiddagen når børnene kommer hjem? Hvorfor?

Undertiden går TV’et når vi er trætte eller kede. Hvis du er træt, du enten nødt til at: få mere søvn eller få mere motion. Så i stedet for automatisk flipping i fjernsynet, hvorfor så ikke gå for en 10 minutters gang til opfriske dig selv? Eller tage en lur!

Hvis du er at dreje fjernsynet til “zone ud” og dekomprimere efter en travl dag, kan du prøve at udvikle en ny, sundere vane.

Nogle eksempler:

Brygger en dejlig kop varm te og drik sig langsomt.

Skrive i en journal.

Sætte fødderne op på sofaen og lytte til musik.

Gøre krydsord (en nylig undersøgelse viste, at mennesker, der gør krydsord på en regelmæssig basis er mindre tilbøjelige til at få Alzheimers sygdom.)

2) gøre TV ser besværligt.

TV hører ikke hjemme i soveværelset! Holde en der er dårligt for et ægteskab og dårligt for dit kærlighedsliv! Det bidrager også til søvnløshed. Lægge fjernsynet i en ubekvem sted ligesom kælderen. Afmonterer det. Dække det med et tæppe.

3) opgive kabel.

Jeg besluttede for lang tid siden at jeg aldrig ville have kabel. Jeg kan tænke på omkring tusind andre måder at tilbringe $50 om måneden (Starbucks, nogen?) plus min mand ville sandsynligvis tilbringe alle sin tid ser Discovery channel i stedet for at tale med mig!

Hvis du bor i en semi-landlige område, kan du ikke selv få nogen kanaler, hvis du annullerer din kabel service Men det ville være en god ting, hvis du forsøger at begrænse TV! Du kan bruge TV’et som en “film machine” og leje dvd’er, således at du kan i det mindste styre indholdet bedre.

Her er til at slukke TV’et og tænde liv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.