Abstrakt kunst og jeg

Jeg har altid elsket lyse farver og bevægelse, som dans dens healing, afslappende opfylder og udfordrende samt. Den nederste linje er følelse og budskab, jeg ønsker at formidle gennem mediet. Når jeg maler, hver forsøg er at fange fornemmelsen af varme, passion, glæde og lyksalighed i ingen mål eller figurative sammensætning. Jeg nyder eksperimenter af forskellige medier og fag.

Mit emne varierer baseret på mine følelser og erklæring, men min kærlighed til farver er konstant. På trods af dette Se seerne forskellige former eller tal i min abstrakte udtryk. Det gode ved disse udtryk er frihed af seerne til at se og værdsætte formularer i deres sind ‘s øjne, ligesom ansigtsmaling i øjet af beskueren. Det også vigtigt at nævne, at “Uli”, som er min traditionelle kunst stil har spillet en stor rolle i min alder lang karriere. De symboler og former af denne art stil afspejles i min kubisme, abstrakte billeder, abstrakt relief skulptur, seascape, tegning, pasteller og akvarel maleri.

Folk se forskellige former eller billeder i abstrakt kunst, dybden af hvad du faktisk se, når du ser på malerierne er til dels baseret på individuelle eksponering og forståelse af kunstformer, farver, figurer, line og tekstur; der er de fysiske elementer, der tilsammen udgør kunstværker.

Et udvalg af forskellige mørke nuancer, figurer og former kan give forskellige visninger til forskellige sind; lyse, luftige billeder som mystisk; afbalanceret, tempereret former som fredelige. Uli organiske former og form er symbolsk som farver og former har betydning i og for sig selv. Det er en enkel sandhed, at du ikke kan give, hvad du behøver. Jeg er tilhænger af og min arbejdstid er også en tid, meditation, som kan gå enten måde afhængigt af den åndelige bevidsthed om den kreative sind.

Mig er mit arbejde sektion et intimt øjeblik mellem jeg, lærred og farver. Denne kreative øjeblikket er der en åndelig formidle fra kunstneren til kunsten. Dermed den følelsesmæssige reaktion på disse elementer selv om de skaber ingen genkendelige objekt for os til at hænge på.

Jeg nyder integration og sletning af plads. Håndtering af rummet eller

illusion af rummet er et andet virkningsfuldt element i kunstnerens sind. Hvis du er trukket ind i en gård af tre-dimensionelle rum strækker sig ud over rammerne af maleri til skulptur, er du ikke alene. Indtryk af dybde, perspektiv, luftige, soliditet, teksturer og andre rumlige relationer er lavet og kontrolleres for at opnå et ønsket mål.

Den samlede sammensætning eller udformning af mit maleri eller skulptur er skabt til at guide beskuerens øjne til forståelse og værdsættelse af billederne.

Jeg må indrømme, det meste af min figurative kompositioner er en fejring af kvindelighed, som jeg er meget stolt over at være en del af, for de er hjemstedet for visdom og viden.

Jeg stolthed i følelse og reaktioner af mine klienter og seere til mine kreationer. Jeg føler mig velsignet på mange måder, end ord kan udtrykke. Udfordringen undertiden er at få sammensætningen højre, eller afbalancere elementerne af farve, linjer og figurer samtidig opretholde en dynamisk spænding og massage under.

Energi er livskraften, der er til stede i al god kunst. Det er ikke noget, der er let defineret. Livskraft for hver arbejde, jeg gør er det samme, men forskellige energi og forskellige udsagn. Det er denne ejendommelige energi, der gør mine værker taler til dig, og gør dem unikke, originale og identificerbare for mig. Denne energi er skabt ud af erfaring og selvbevidsthed, materialer og værktøjer, men slutningen er mere end midlerne i samme forstand, at en musikalsk komposition er så meget mere end en samling af noter.

Du er velkommen til min verden af abstrakte vægkunst eller moderne kunst, slap af og lad dit øje afslappet vandre over samlingen af sandheder kunstformer og stilarter. Lad dit hjerte og sind reagere på mine farver, former, tal og teksturer. Kom og forkæl dig selv lidt i illusionen af levende rum, flytning af linjer og stemningen af salig atmosfære.

Kommer, komme helt tæt på og udforske snørklede af penselstrøg, spatel-strøg, maling tykkelse, teksturer og kompositoriske enkeltheder. Nyd hvordan delene er vævet sammen til at danne hele.

Tag dig tid. Mine kunstværker kan ikke forstået og værdsat i en ti sekunder blik. Tillade min kunst at vokse på dig, bliver mere interessant og mere behageligt at se på som du live med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.